Bijna op reis! - Reisverslag uit Best, Nederland van moniqueen - WaarBenJij.nu Bijna op reis! - Reisverslag uit Best, Nederland van moniqueen - WaarBenJij.nu

Bijna op reis!

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg

11 Oktober 2008 | Nederland, Best

In mijn bericht van vorig jaar zei ik 'wordt vervolgd' en dat vervolg zit er nu snel aan te komen. Op donderdag 27 november 2008 vlieg ik vanuit Dusseldorf naar Bangkok. In Thailand ga ik eerst een maand vrijwilligerswerk doen. Ik ga Engelse lesgeven op een Thaise school aan kinderen van 11 tot 18 jaar. Ik zal dan een maand lang bij een gastgezin slapen ergens in het Noordoosten van Thailand. Waar precies weet ik nog niet, want dit zijn ze nog aan het regelen. Daarna ga ik verder rondreizen, maar hoe en wat precies weet ik ook nog niet en waarschijnlijk bepaal ik dat daar pas.

Tot die tijd moet ik nog van alles regelen van verzekeringen tot vaccinaties, visums en handige spulletjes kopen. En tot die tijd hebben jullie nog de kans om van mijn aanwezigheid in Nederland te genieten ;-)

• 11 Oktober 2008 - 17:04

Anny:

Wat een avontuur ga je tegemoet, Monique! veel succes met alle voorbereidingen. Er moet heel wat geregeld worden maar daar heb je nu tijd genoeg voor natuurlijk, nu je niet meer met je neus in de studieboeken zit. Toch maar heel snel samen gaan lunchen want voor je het weet is het 27 november.

• 12 Oktober 2008 - 08:01

Pa:

Het komt nu wel heel dicht bij dat jij, mijn lieve en soms vervelende dochter, haar grote wens in vervulling laat gaan. Ik vind het super knap van je meid dat jij deze reis gaat maken. Khoop dat je een geweldige tijd tegemoet gaat. Maar eerst ga ik hier in Nederland nog van je genieten!

• 24 November 2008 - 11:57

Esmee:

Hi doosje!!!
    Nou ik heb je site gevonden hoor...Succes met de reis donderdag,maar dat komt goed!!!Ik hou het in de gaten hier en je moet tessa even zoeken op skype.Dan kunnen we bellen. xxx

• 26 November 2008 - 11:20

Chantal:

heel veel plezier
    monique morge en de rest van de tijd
    xxx

• 26 November 2008 - 18:36

Hank:

Hallo,

ik wil je even een goede reis wensen. Ik zie alleen een beetje mindere berichten over Thailand op dit ogenblijk. Maar ik hoop dat alles voor je voorspoedig gaat verlopen. En ik blijf het hier wel volgen.

Groeten
    Hank